Politica de confidentialitate

1. Colectarea informatiilor despre clienti

www.uneltedecalitate.ro colecteaza informatii despre clienti doar in momentul in care acestia se logheaza pe platforma noastra- creare cont, achizitie. Informatii colectate sunt : nume, prenume, adresa de e-mail, telefon. In plus, vom primi in mod automat si vom inregistra informatii de la computer-ul si browser-ul tau, inclusiv adresa IP, software-ul si atributele hardware, precum si pagina solicitata.

2. Utilizarea informatiilo

Informatiile colectate vor fi folosite pentru :

    - a va oferi o experienta placuta in momentul in care navigati pe siteul nostru fiind astfel cat mai aproape de nevoile clientului

    - pentru a va furniza continut publicitar 

    - imbunatatirea siteului

    - imbunatatirea serviciului de client si asistenta

 3.  E-commerce de confidentialitate

SC Salon Concept este singurul proprietar al informatiilor colectate pe acest site. Datele clientului nu vor fi vandute, schimbate sau transferate oricarei alte societati fara consimtamantul tau. 

4. Protejarea informatiilor

www.uneltedecalitate.ro va pune in aplicare toate masurile de securitate necesare pentru mentinerea in siguranta a informatiilor personale.

5. Folosim Cookie-uri?

DA . Se folosesc cookieuri pentru a identifica vizitele repetate si redirectionarea cat mai facila catre produsele de interes pentru client.

6. Dezabonarea

Daca in orice moment doriti sa va dezabonati de la ofertele pe care le primiti pe telefon sau e-mail ne puteti contacta telefonic la 0726 812349 sau pe E-mail : uneltesiscule@yahoo.com si datele dumneavoastra vor fi scoase automat din baza noastra de date.

7. Consimtamantul

Prin utilizarea siteului nostru esti de acord cu politica noastra de confidentialitate.


Va multumim pentru incredere !